Как можем да закупим палто или яке от Вашия магазин със стоков кредит?

Ние от Leather shop „Natali” работим съвместно с банка ДСК. Това ни дава възможност да Ви предложим стоков кредит с 0% оскъпяване.

На всички продукти НАД 150 лева, ще откриете активен бутона „Купи на изплащане от банка ДСК”. След като го натиснете ще Ви се визуализират условията по кредита.

Ако условията Ви харесват, трябва да натиснете бутона „Продължи” и да въведете личните си данни, за да изпратите заявката за кредит към банката. След като ДСК обработи Вашите данни, служител на банката ще се свържи с Вас, за да потвърди покупката Ви.

На какво трябва да обърнем внимание при покупката със стоков кредит?

Можете да се възползвате от стоков кредит за всички поръчки от 150 до 10 000 лева. Обърнете внимание, че периодът на изплащането на кредита е 6 месеца.

Как мога да разбера дали съм избрал правилния размер яке или палто?

Всеки продукт на нашия сайт има подробна „Таблица с размери”. В нея можете да видите размерите на гръдната обиколка, талията и ханша, на които отговарят номерата.

Освен това ние изпращаме Вашите поръчки с БЕЗПЛАТНА доставка с опция за преглед и тест. Това Ви дава възможност да пробвате поръчаните кожени якета и палта и на място да прецените дали сте избрали правилния размер.

При необходимост, ние можем да заменим якето или палтото с по-голям или по-малък размер и да го получите отново с БЕЗПЛАТНА доставка.

Всички продукти във Вашия сайт ли са от естествена кожа и косъм?

Да! Ние избрахме да Ви предложим най-доброто качество и стил! В новата ни колекция ще откриете актуални модели на най-добрите световни производители. Всички техни продукти са изработени от специално подбрани и съчетани естествена кожа и косъм с най-високо качество.

Къде се намират Вашите магазини?

Можете да откриете нашите магазин в град Варна на адреси:

  • бул. “Княз Борис I” №1
  • бул.”Княз Борис I” №5.

Заповядайте от Понеделник до Събота от 10:00 до 19:00 и Неделя от 10:00 до 18:00 часа.