Полезни новини за палта и якета

Как да изберем правилното дамско зимно палто?

Как да изберем правилното дамско зимно палто?

Дамското зимно палто е неизменна част от гардероба на всяка жена през студените месеци на годината. На пазара има голямо разнообразие от модели, цветове и материали, които може да затруднят процеса на избор.Въпреки това изборът на правилното палто за нашата фигура може да бъде предизвикателство. 

В тази статия ще ви представим няколко съвета за това как да изберете правилното дамско зимно палто за Вашата фигура.

Как да изберем правилното дамско зимно палто?

Как да изберете палто според фигурата си?

За жени с фигура тип “ябълка” – ако имате по-широки рамене и гърди в сравнение с талията и кръста, ще е добре да изберете палто с по-широка кройка от горе до долу. Това ще ви помогне да скриете талията и да подчертаете вашата фигура.

За жени с фигура тип “круша” – ако имате по-широки ханш и бедра, отколкото горната част на тялото, ще е добре да изберете палто с по-широка горна част и по-тесен край от талията надолу. Това ще подчертае Вашата талия и ще помогне да балансирате пропорциите на фигурата си.

За жени с фигура тип “правоъгълник” – ако имате равни пропорции на горната и долната част на тялото, ще е добре да изберете палто с по-широка кройка и талия. Това ще ви помогне да създадете определена форма на тялото и да подчертаете вашата женственост.

За жени с фигура тип “часовник” – ако имате изразени талия и кръст, ще е добре да изберете палто с по-тясна кройка от горе до долу и с връзки или колани около талията. Това ще подчертае вашата талия и ще ви помогне да създадете определена форма на тялото.

Какво трябва да знаете за цвета на палтото?

Цветът и десенът на зимното палто има голямо значение за това как то изглежда върху вас. Ако имате по-широк ханш и кръгла талия, опитайте да изберете палто в тъмни цветове като черно, тъмносиво или морскосиньо, които ще ви изглеждат по-хубаво. Освен това, избягвайте палта с големи десени, които ще привличат вниманието към вашата талия и ханш.

Когато имате плътна гръдна обиколка, избягвайте ярки цветове или десени в тази зона, които ще я отличат още повече. Вместо това изберете палто в тъмни цветове и с по-малки десени в горната част на тялото. Ако пък имате малка гръдна обиколка, опитайте с палто с големи джобове или детайли, които ще създадат илюзията за по-голяма гръдна обиколка.

Избирането на правилното зимно палто може да бъде трудно, но е важно да вземете под внимание вашата фигура и личен стил. Разгледайте и нашите невероятни предложения в нашия онлайн магазин. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *