Добре дошли в Leather Shop Natali

Ние от Leather shop Natali и магазин EGO BOUTIQUE ценим всеки наш клиент. Работим с много любов за вас, вече 25 години. Затова се стараем да Ви предлагаме най-доброто качество и стил на конкурентни цени.

В крак с модните тенденции и вдъхновени от природната красота и разнообразие в животинския свят, ние разработваме специални модни линии връхни дрехи от естествена кожа. Сред тях с лекота ще откриете Вашият личен неповторим фаворит.

Нашите КОЖЕНИ якета, палта от ЧИНЧИЛА и ЛИСИЦА, елеци и кожухчета се отличават със своята визия и изработка. Те са направени от най-качествените КОЖИ на пазара. И така Ви гарантират своя дълъг живот и издръжливост.

Всяко едно от нашите кожени якета, кожухчета и палта от косъм има свое индивидуално излъчване и красота.

Нашите кожени якета могат да Ви осигурят ненадминат комфорт през студените месеци. Моделите са изработени, така че да обгръщат тялото и да ги почувствате като Ваша втора кожа.  Те ще Ви дарят с топлина и лекота на движенията. И не на последно място, нашите кожени якета ще Ви дадат ненадминато усещане за лукс и стил.

Облечете ли ги веднъж, едва ли ще пожелаете друго яке.
Разгледайте още СЕГА нашата нова колекция. В нея ще откриете голямо разнообразие от дамски, мъжки и детски якета от лицева кожа, кожухчета  (дублёнки) от агнешка кожа, палта от лисица и чинчила.

Очакваме Ви и в нашите магазини:

Leather shop „Natali“
бул.“Княз Борис I“ N 1
град Варна

Магазин „EGO BOUTIQIE“
бул.“Княз Борис I“ N 5
град Варна