Полезни новини за палта и якета

Открийте магията на пазаруването с Leather shop Natali

Открийте магията на пазаруването с Leather shop Natali

Пролетта отново ни изненада! Време е да се сбогуваме със студените и мрачни дни и да се насладим на хубавото време, като създадем красива пролетна визия. Ако мечтаете да освежите гардероба си с ново луксозно кожено яке, ние от Leather shop Natali ще Ви помогнем!

Вече не е необходимо да чакате следващата заплата, да събирате пари или да се надявате на промоциите, за да се насладите на съвършенството. Щастливи сме да Ви съобщим, че с можем да Ви предложим отложено плащане с NewPay и стоков кредит от банка ДСК с 0% оскъпяване.

Да, точно така! Магията на пазаруването може да завладее и Вас, БЕЗ да се притеснявате за сметките, които Ви очакват в края на месеца. В тази статия, ще Ви разясним възможностите, които ще откриете в нашия онлайн магазин.

Какви са условията за отложено плащане с NewPay?

Благодарение на нашите нови партньори от NewPay, имаме възможност да Ви предложим отложено плащане. Това е напълно нова и иновативна услуга, с която можете да плащате при онлайн пазаруване.

Толкова е лесно! Регистрирайте се в сайта на NewPay и попълнете своите данни в профила. Харесайте своето дамско или мъжко кожено яке, добавете ги в количката и при завършването на своята поръчка изберете: „Плащане с NewPay”.
Завършете своята поръчка и следвайте стъпките, за да направите плащането възможно. NewPay ще плати вместо Вас поръчката, а Вие имате възможност да изберете между ТРИ начина за плащане към тях:

  • Отложено до 30 дни – след като ние Ви изпратим избрания продукт, започват да текат 30 дни. В този срок, Вие можете да платите сумата, БЕЗ никакво оскъпяване към тях. Важи за покупки до 400 лева.
  • На 4 вноски – за покупки до 1000 лева. Задължително трябва да се регистрирате в техния сайт и да потвърдите самоличността си с лична карта. В момента на поръчката, плащате 20% от стойността й по банков път, а остатъка изплащате на 3 равни вноски към NewPay.
  • На 6 вноски – за покупки до 2000 лева. Отново трябва да потвърдите своята самоличност с лична карта. Плащането се разсрочва на 6 равни месечни вноски с 0.99% месечно оскъпяване.

Какви са условията за стоков кредит от банка ДСК с 0% оскъпяване?

Това е другото удобство, което можем да Ви предложим. Банка ДСК е една от най-големите и реномирани банки в България. За да се възползвате от тази услуга, трябва да отидете на желания продукт и да натиснете зеления бутон: „Купи на изплащане с Банка ДСК”.

В страницата, която ще се визуализира, ще имате възможност да изберете първоначалната вноска и размера на останалите вноски. Следва да попълните своите лични данни и да кандидатствате за кредита. Представител на банката ще се свърже с Вас във възможно най-кратък период.

Обърнете внимание, че периодът на изплащане е 6 месеца, а стоковият кредит е подходящ за продукти от 150 до 10 000 лева.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате допълнителни въпроси или искате да научите повече за този метод на плащане. Ние винаги сме готови да Ви помогнем да създадете своята зашеметяваща визия, независимо от сезона.
Свържете се с нас на телефон: 087 870 0667.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *