Полезни новини за палта и якета

Полезни съвети при избора на кожено яке

Полезни съвети при избора на кожено яке

Кожените якета от естествена кожа са много повече от поредната връхна дреха, която купуваме, за да допълним визията си. Те са незаменима част от гардероба както на дамите, така и на кавалерите. Отличават се с високо качество, мекота и гъвкавост на естествената кожа. Това ни позволява да Ви предложим кожени якета с уникален дизайн, с които да направите студените месеци незабравими.

Чудите се как да изберете перфектното кожено яке от естествена кожа? В тази статия ще Ви споделим на какво да обърнете внимание при своя избор.

Първата стъпка – обърнете внимание от каква естествена кожа е изработено якето, което сте харесали. Най-често на пазара ще откриете модели, изработени от агнешка кожа. Тя е издържлива, но в началото е изключително твърда. Затова е важно да й дадете време, за да улегне перфектно по тялото Ви.

В сравнение с нея агнешката кожа е много по-мека, еластична и лека. Осигурява Ви много по-добър комфорт и удобство още от първите обличания. Приляга перфектно по тялото още при първото пробване на якето .

Тук е важно да отбележим, че кожените якета от ангешка кожа са малко по-скъпи от тези, направени от други материали. Ние Ви гарантираме, че тази инвестиция ще Ви се отплати в дългосрочен план.

Втората стъпка е да изберете перфектния размер кожено яке от естествена кожа.

Обърнете внимание, че правилното яке ще приляга добре на тялото Ви, но в никакъв случай няма да Ви стяга или да Ви е прекалено свободно. Лесно ще можете да го закопчеете, да движите ръцете си и то няма да Ви стяга на раменете, бюста или в областта на талията.

Важно е да се чувствате удобно в избраното от Вас яке. Ако не сте сигурни кой номер да изберете, винаги можете да се допитате до нашите консултанти.

След като сте избрали кой е Вашият размер, вече можете да преминете към по-приятната част – избор на модел и цвят.

В нашата нова колекция кожени якета от естествена кожа можете да откриете както любими класически цветове – черно, кафяво, таки и много свежи цветове като синьо, жълто и оранжево.

Не се ограничавайте! Заложете на цвета и модела, които най-добре отговарят  на Вашата индивидуалност и личен стил.

Поръчайте своето ново кожено яке още СЕГА или заповядайте на място в магазините ни в град Варна на бул. “Княз Борис I” №1 и бул. “Княз Борис I” №5.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *